Het is genoegzaam bekend dat Verhelst Bouwmaterialen een MULTISPECIALIST is, sta me toe gewoon eens een, niet limitatief, overzicht te geven van een aantal leveranciers of merken waarmee we dagelijks samenwerken voor 1 van die specialiteiten, DAK … want inderdaad Bouwmaterialen Verhelst is ook jouw DAKSPECIALIST!

We zijn niet weinig trots op het feit dat we voor onderstaande en andere merken en leveranciers zeer competitieve prijzen en de beste service kunnen aanbieden!

Hellend dak in de webshop
Verhelst Dak

 

Verhelst Dakspecialist

Plat dak

Ook voor de platte daken kiezen we voor kwaliteit; met IKO en Soprema (Deboer) hebben we 2 zeer toonaangevende merken van bitumineuze dakrollen in huis! En ook als jouw voorkeur uit gaat naar EPDM-producten an je bij ons terecht; of je nu kiest voor een naakte rubber, een vlies-gecacheerde rubber of een zeer bekende zelfklevende rubber … we kunnen het allemaal uit voorraad leveren, tegen zeer scherpe prijzen! Net als alle isolatiematerialen, Skylux en Velux koepels en platdakvensters, en alle mogelijke aanverwante materialen. Vergeet ons ook niet voor alle koper- en zink maatwerk, regenwaterafvoer, dakhout, gevelbekledingsmaterialen voor diverse afwerkingen rondom het dak, bevestigingsmaterialen, siliconen, lijmen, primers, …

Plat dak in de webshop

Een (prijs)vraag? Contacteer ons

We staan de stielman graag bij met raad en daad!

Stel hier je (prijs)vraag !