Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

The Sky is the Limit!

in de Categorie: machines .

Op de oude ACEC-site in Gent (Dok Noord) bouwt Soetaert momenteel een winkelcentrum met   theaterzaal, repetitie en tentoonstellingsruimte, evenementenhal, accommodaties voor sport en ontspanning. Dit alles met drank- en eetgelegenheden.

Onder het nieuwe winkelcentrum worden drie niveaus voor ondergrondse parking voorzien. Kortom, dit grootschalig project  zorgt de komende jaren voor een echte Docklands in Gent.

Sinds begin 2014 werken er drie van onze torenkranen aan de uitbouw van dit project. Naarmate de werkzaamheden vorderden, werden er na het bouwverlof 2014 nog twee extra Wolff kranen geplaatst. Deze vijf torenkranen gaan zeker nog twee einde 2015 hieraan werken.

Alles begon eind 2013.  De firma Soetaert nam contact op met Verhelst Machines met de vraag of wij voor dit project enkele zware torenkranen konden voorzien.   De grootste uitdaging bij deze realisatie is het op zoek gaan naar snelwerkende kranen die grote gewichten kunnen nemen.  De meeste gewelven zijn 1,2 x 16,0 meter lang en wegen (met de evenaar erbij) 10 ton op een radius van 65m. Daarnaast zijn er zo’n 3500 m² TT-elementen op een radius van 33 meter van de mast te plaatsen van 2,4x16,0 meter lang en 21 ton per stuk.

Aangezien wij in ons verhuurpark Wolff kranen kunnen aanbieden, hebben we de perfecte oplossing voor dergelijke vereisten en is dit project voor Verhelst Machines een kolfje naar onze hand! De wolff torenkranen staan dan ook bekend als vlot werkende kranen die geen problemen geven bij het combineren van hoogtes, precisie en zware gewichten.  Een unieke troef die we kunnen uitspellen tegenover heel wat collega’s in de kranen verhuur.

VRAGEN? WIJ HELPEN JE GRAAG

Wil je meer informatie? Een offerte aanvragen? Bel of mail rechtstreeks onze specialisten.

CONTACTEER DE SPECIALIST

VIND JE VERKOOPPUNT

Zoek hier de dichtstbijzijnde vestiging, je vindt ons altijd in jouw buurt.

VERKOOPPUNT ZOEKEN

9 Verkooppunten

Waarvan 5 vestigingen met complete, trendgerichte showrooms en buitentoonpark, 3 met basispresentaties voor buiten.

Meer details

Snelle levering

Met ons aangepast wagenpark kunnen wij levering op de bouwplaats lossen, rekening houdend met de specifieke noden.
Onze dispatch, samen met het juiste materieel en chauffeurs bieden service aan de klant.

Meer details

Vakkennis onder één dak

Verhelst biedt een antwoord op al jouw (ver)bouwvragen. Bij ons vind je alle vakkennis onder één dak. Laat onze expertise niet liggen!

Meer details