Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Unilin

UNILIN, division insulation is al vele jaren een begrip in de bouwwereld. Een begrip waar het gaat om pasklare oplossingen voor alle denkbare isolatietoepassingen. We zijn uitgegroeid tot de producent met het meest uitgebreide assortiment dakelementen , PIR isolatieplaten en  isolerende zolderelementen. Onze producten zijn gewaarborgd door de levering van het ATG-productcertificaat en het CE-markeringslabel.

UNILIN dakelementen is een modulair bouwsysteem waarbij de isolatie, kepers, onderdak en binnenafwerking in 1 enkel product  wordt gecombineerd. U plaatst de elementen op een gordingendak (verticaal) of op een spantendak (horizontaal). Met dakelementen garanderen wij u een hoge thermische isolatie, luchtdicht systeem en een afgewerkte binnenruimte. (10 verschillende soorten binnenafwerkingen) . Daarnaast is uw dak wind-en waterdicht in een handomdraai.

Om uw woning te isoleren biedt UNILIN u PIR isolatieplaten aan voor uw dak (hellend en plat dak), wand, vloer en zolder. Dankzij een PIR isolatie kan u slank isoleren nl u bereikt een hoge isolatiewaarde met een dunne dikte. We hebben diktes beschikbaar van 30 mm tot 160mm. Onze platen hebben een tand-en groef systeem voor een makkelijke plaatsing.

Met onze RENOTHERM zolderelementen, kan u uw zolder eenvoudig isoleren langs de binnenzijde (hellend dak of vloer) . RENOTHERM bestaat uit een PIR isolatieplaat met een semi-afgewerkte plaat eraan bevestigd in gipsvezel, spaanplaat of osb. Ze hebben een handig formaat van 600 op 1200 mm.

Unilin

VRAGEN? WIJ HELPEN JE GRAAG

Wil je meer informatie? Een offerte aanvragen? Bel of mail rechtstreeks onze specialisten.

CONTACTEER DE SPECIALIST

VIND JE VERKOOPPUNT

Zoek hier de dichtstbijzijnde vestiging, je vindt ons altijd in jouw buurt.

VERKOOPPUNT ZOEKEN

8 Verkooppunten

Waarvan 5 vestigingen met complete, trendgerichte showrooms en buitentoonpark, 2 met basispresentaties voor buiten.

Meer details

Snelle levering

Met ons aangepast wagenpark kunnen wij levering op de bouwplaats lossen, rekening houdend met de specifieke noden.
Onze dispatch, samen met het juiste materieel en chauffeurs bieden service aan de klant.

Meer details

Vakkennis onder één dak

Verhelst biedt een antwoord op al jouw (ver)bouwvragen. Bij ons vind je alle vakkennis onder één dak. Laat onze expertise niet liggen!

Meer details