Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

SealEco

RubberShell – Innovatief zelfklevend EPDM membraan

RubberShell SA is een uniek, glasvezel versterkte zelfklevende EPDM. Toepasbaar als afdichting van en op gebouwen. Het product is dimensionaal stabiel en speciaal ontwikkeld voor een snelle en eenvoudige verwerking. Beperkingen in ontwerp zijn verleden tijd, RubberShell SA biedt duurzame oplossingen in tal van lucht- en waterdichtingsproblemen.


RubberShell SA is een grensverleggend EPDM membraan en uitermate geschikt voor toepassingen als afdichten van goten en afdichting in gevelconstructies, zoals bijvoorbeeld ramen en kozijnen. Rubbershell SA is ook te gebruiken als wind- en luchtafdichting voor funderingen en wanden. Het materiaal is bovendien een goed voorbeeld van hoe wij efficiëntie en duurzaamheid combineren met milieutechnische aspecten. De verwachte levensduur bedraagt ≥ 50 jaar.

 

 

Goten

Goten zijn vaak moeilijk af te dichten met de traditionele materialen. De complexiteit en de combinatie van verschillende ondergronden, zoals scherpe kanten en hoeken, vind je dan ook terug in veel goten. RubberShell SA is flexibel en kleeft op vrijwel elke ondergrond. Deze sterke producteigenschappen geven u de zekerheid dat RubberShell SA een blijvende duurzame oplossing biedt voor de meest kritische details in goten.

Eenvoudige verwerking

De verwerking van RubberShell SA is eenvoudig en snel. Opmeten, insnijden beschermfolie, verwijderen beschermfolie en verwerken van de RubberShell SA op de ondergrond. Met deze 4 eenvoudige stappen garanderen wij een duurzame afdichting.

Altijd de juiste afmeting

RubberShell SA is verkrijgbaar in breedtes vanaf 100 mm tot 1600 mm. Door deze flexibele maatvoering voorkomt u onnodig afval.

Oneindig veel toepassingsgebieden

RubberShell SA maakt het mogelijk om de meest kritische aansluitdetails in een gebouw probleemloos af te dichten. Of het nu gaat om afdichten van de fundering, het tegengaan van opstijgend vocht in spouwmuren of kritische detailaansluitingen van ramen en kozijnen in gevels, is RubberShell SA de voor de hand liggende keuze voor deze oplossingen.

www.sealeco.nl

 

SealEco

Onze producten

VRAGEN? WIJ HELPEN JE GRAAG

Wil je meer informatie? Een offerte aanvragen? Bel of mail rechtstreeks onze specialisten.

CONTACTEER DE SPECIALIST

VIND JE VERKOOPPUNT

Zoek hier de dichtstbijzijnde vestiging, je vindt ons altijd in jouw buurt.

VERKOOPPUNT ZOEKEN

9 Verkooppunten

Waarvan 5 vestigingen met complete, trendgerichte showrooms en buitentoonpark, 3 met basispresentaties voor buiten.

Meer details

Snelle levering

Met ons aangepast wagenpark kunnen wij levering op de bouwplaats lossen, rekening houdend met de specifieke noden.
Onze dispatch, samen met het juiste materieel en chauffeurs bieden service aan de klant.

Meer details

Vakkennis onder één dak

Verhelst biedt een antwoord op al jouw (ver)bouwvragen. Bij ons vind je alle vakkennis onder één dak. Laat onze expertise niet liggen!

Meer details