Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Rockpanel

ROCKWOOL B.V. / ROCKPANEL 

 

Rockpanel is onderdeel van ROCKWOOL B.V. en produceert duurzaam plaatmateriaal op basis van het natuurlijk gesteente basalt. De duurzaamheid en voordelen van steen én hout zijn bij Rockpanel in één product verenigd:

  • Dimensiestabiel
  • Ongevoelig voor vocht
  • Brandveilig
  • Sterk maar toch flexibel
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Licht gewicht
  • Onderhoudsarm

Rockpanel produceert plaatmateriaal in vele kleuren en verschillende designs. Elk product heeft zijn eigen fraaie karakteristieken. Ideaal voor gevels, dakrandtoepassingen of voor bijzondere details als een plafond, ingang of puivulling. Met Rockpanel plaatmateriaal geeft u elke woning- of utiliteitgebouw de gewenste uitstraling.

ROCKPANEL Colours

De vrijheid van een heel schilderspalet en de perfecte kleurtint voor uw gebouw. Het Rockpanel Colours bestaat uit meer dan 144 RAL- en NCS kleuren en kan daarnaast in bijna elke Custom kleur worden geleverd. Laat een gebouw opgaan in de omliggende natuur of zorg juist voor een dominant voorkomen in een stedelijke context met harmonieuze kleurschakeringen van het Rockpanel Colours assortiment. Rockpanel materiaal is zeer makkelijk te bewerken en licht van gewicht. Dit scheelt in installatietijd en dus in kosten. Daarnaast zijn de platen zeer onderhoudsarm en behouden ze hun mooie, frisse uiterlijk voor vele jaren dankzij de sterke watergedragen coating.

ROCKPANEL Lines²

Rockpanel Lines² zijn rabatdelen met veer en groef en zijn leverbaar in 2 formaten, Lines² S en de extra brede Lines² XL. Lines² zijn een duurzaam, brandveilig en onderhoudsvriendelijk alternatief voor houten en kunststof rabatdelen.

Daarnaast biedt het omvangrijke assortiment de keuze uit tal van andere designs zoals, de extravagante 'Chameleon' die voorzien is van een coating met kristaleffect, de elegante 'Woods' en de moderne 'Metallics'. Zie het complete assortiment op: http://www.rockpanel.be/producten

ROCKPANEL UNI

In dikte 6 mm en verkrijgbaar in 4 kleuren:  RAL 9001 RAL 9010 RAL 7035 en RAL 9011
Rockpanel Uni is geschikt voor kleine gevels en toepassingen rondom het dak. Makkelijk te verwerken en zeer onderhoudsarm.

Overig rockpanel assortiment

Daarnaast biedt het Rockpanel assortiment de keuze uit tal van andere designs zoals  de extravagante ‘Chameleon’ die voorzien is van een coating met kristallaag, Rockpanel Brilliant en het moderne Metallics. Op zoek naar een natuurlijke gevel? Kijk dan eens naar Rockpanel Woods bestaande uit 17 verschillende designs die een perfect onderhoudsarm alternatief bieden voor een houten gevel. Rockpanel Stones biedt een lichtgewicht gevelplaat aan met “steenlook”.
Klik hier voor het complete assortiment

 

Rockpanel

Onze producten

VRAGEN? WIJ HELPEN JE GRAAG

Wil je meer informatie? Een offerte aanvragen? Bel of mail rechtstreeks onze specialisten.

CONTACTEER DE SPECIALIST

VIND JE VERKOOPPUNT

Zoek hier de dichtstbijzijnde vestiging, je vindt ons altijd in jouw buurt.

VERKOOPPUNT ZOEKEN

8 Verkooppunten

Waarvan 5 vestigingen met complete, trendgerichte showrooms en buitentoonpark, 2 met basispresentaties voor buiten.

Meer details

Snelle levering

Met ons aangepast wagenpark kunnen wij levering op de bouwplaats lossen, rekening houdend met de specifieke noden.
Onze dispatch, samen met het juiste materieel en chauffeurs bieden service aan de klant.

Meer details

Vakkennis onder één dak

Verhelst biedt een antwoord op al jouw (ver)bouwvragen. Bij ons vind je alle vakkennis onder één dak. Laat onze expertise niet liggen!

Meer details