Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Rockpanel

ROCKWOOL B.V. / ROCKPANEL Group

 

De ROCKPANEL Group is onderdeel van ROCKWOOL B.V. en produceert duurzaam plaatmateriaal op basis van het natuurlijk gesteente basalt. De duurzaamheid en voordelen van steen én hout zijn bij ROCKPANEL in één product verenigd:

  • Dimensiestabiel
  • Ongevoelig voor vocht
  • Brandveilig
  • Sterk maar toch flexibel
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Licht gewicht
  • Onderhoudsarm

ROCKPANEL produceert plaatmateriaal in vele kleuren en verschillende designs. Elk product heeft zijn eigen fraaie karakteristieken. Ideaal voor gevels, dakrandtoepassingen of voor bijzondere details als een plafond, ingang of puivulling. Met ROCKPANEL plaatmateriaal geeft u elke woning- of utiliteitgebouw de gewenste uitstraling.

ROCKPANEL Colours

Laat een gebouw opgaan in de omliggende natuur of zorg juist voor dominantie in een stedelijke context met harmonieuze kleurschakeringen van het ROCKPANEL Colours plaatmateriaal. In alle RAL/NCS kleuren leverbaar.

ROCKPANEL Lines²

ROCKPANEL Lines² zijn rabatdelen met veer en groef en zijn leverbaar in 2 formaten, Lines² S en de extra brede Lines² XL. Lines² zijn een duurzaam, brandveilig en onderhoudsvriendelijk alternatief voor houten en kunststof rabatdelen.

Daarnaast biedt het omvangrijke assortiment de keuze uit tal van andere designs zoals, de extravagante 'Chameleon' die voorzien is van een coating met kristaleffect, de elegante 'Woods' en de moderne 'Metallics'. Zie het complete assortiment op: http://www.rockpanel.be/producten

BRE Global A+/A gecertificeerd

ROCKPANEL ging de uitdaging aan en liet de ecologische prestatie van haar producten beoordelen door het gezaghebbende BRE Global.Op basis van een Life Cycle Assessment (LCA) kende BRE Global ROCKPANEL een Environmental Product Declaration (EPD) toe. Bovendien werden de producten erkend als een van de beste in haar soort met A+ en A ratings voor diverse constructies. Lees meer op www.rockpanel.nl/toepassingen/duurzaamheid.

 

Rockpanel

Onze producten

VRAGEN? WIJ HELPEN JE GRAAG

Wil je meer informatie? Een offerte aanvragen? Bel of mail rechtstreeks onze specialisten.

CONTACTEER DE SPECIALIST

VIND JE VERKOOPPUNT

Zoek hier de dichtstbijzijnde vestiging, je vindt ons altijd in jouw buurt.

VERKOOPPUNT ZOEKEN

8 Verkooppunten

Waarvan 5 vestigingen met complete, trendgerichte showrooms en buitentoonpark, 2 met basispresentaties voor buiten.

Meer details

Snelle levering

Met ons aangepast wagenpark kunnen wij levering op de bouwplaats lossen, rekening houdend met de specifieke noden.
Onze dispatch, samen met het juiste materieel en chauffeurs bieden service aan de klant.

Meer details

Vakkennis onder één dak

Verhelst biedt een antwoord op al jouw (ver)bouwvragen. Bij ons vind je alle vakkennis onder één dak. Laat onze expertise niet liggen!

Meer details