Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Nedzink

 

NedZink. Think Zink.

Al meer dan honderd jaar produceert NedZink hoogwaardige zinkproducten voor toepassingen in de bouwsector. Halffabricaten van titaanzink en daarmee geproduceerde constructie-elementen worden verkocht onder de merknamen NedZink NATUREL, NedZink NOVA en NedZink NOIR en hebben een prima reputatie op de Europese markt.

Als gedreven speler in de markt voor gewalst Titaanzink wordt NedZink dagelijks geïnspireerd door de vraag van architecten, vormgevers en verwerkers naar bestaande en nieuwe mogelijkheden.

NedZink stimuleert de realisatie van duurzame en hoogwaardige bouwprojecten met walsblank, geprepatineerd en gestructureerd zink. Als handelspartner zorgt NedZink voor betrouwbare levering, kennis, kwaliteit en dienstverlening. NedZink is een actief promotor van creatieve toepassingen van zink

NedZink is zich bewust van haar verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Toekomstgerichte bedrijfsvoering en investeringen in up-to-date productietechnieken versterken de marktpositie en creëren ruimte voor nieuwe ontwikkelingen.

NedZink is onderdeel van de holdingmaatschappij Koramic Investment Group. De productie vindt plaats in Nederland. Verkoopkantoren bevinden zich in Nederland, België en Duitsland.

Onze producten

NedZink NATUREL

Het basismateriaal NedZink NATUREL is titaanzink met een glad gewalst oppervlak voor toepassingen in dak- en gevelbekleding, dakgoten en hemelwaterafvoersystemen. NedZink NATUREL is een duurzaam, esthetisch en onderhoudsvrij bouwmateriaal dat met de jaren en onder invloed van de weersomstandigheden steeds mooier wordt. Er vormt zich namelijk een natuurlijke zinkpatinalaag.

NedZink NOVA

NedZink NOVA is procesmatig gepatineerd Titaanzink met een mat, subtiel geborsteld oppervlak in natuurlijke grijze kleur.

NedZink NOIR

NedZink NOIR is een tweede variant procesmatig gepatineerd Titaanzink en heeft een antraciet zwarte kleur. 

NedZink NOVA STRUCTURE

NedZink NOVA STRUCTURE is procesmatig gepatineerd Titaanzink voorzien van een oppervlakte structuur, leverbaar in verschillende motieven.

NedZink Pro-Tec

NedZink Pro-Tec is walsblank of geprepatineerd titaanzink met aan de achterzijde een beschermlaag voor toepassingen op zowel koud- als warmdakopbouw.

www.nedzink.com

Nedzink

VRAGEN? WIJ HELPEN JE GRAAG

Wil je meer informatie? Een offerte aanvragen? Bel of mail rechtstreeks onze specialisten.

CONTACTEER DE SPECIALIST

VIND JE VERKOOPPUNT

Zoek hier de dichtstbijzijnde vestiging, je vindt ons altijd in jouw buurt.

VERKOOPPUNT ZOEKEN

8 Verkooppunten

Waarvan 5 vestigingen met complete, trendgerichte showrooms en buitentoonpark, 2 met basispresentaties voor buiten.

Meer details

Snelle levering

Met ons aangepast wagenpark kunnen wij levering op de bouwplaats lossen, rekening houdend met de specifieke noden.
Onze dispatch, samen met het juiste materieel en chauffeurs bieden service aan de klant.

Meer details

Vakkennis onder één dak

Verhelst biedt een antwoord op al jouw (ver)bouwvragen. Bij ons vind je alle vakkennis onder één dak. Laat onze expertise niet liggen!

Meer details