Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Isover

ISOVER is wereldmarktleider op gebied van isolatie met minerale wol. Deze positie werd bereikt door innovatieve ambitie en technische knowhow te koppelen aan respect voor het milieu en een toekomstgerichte, duurzame levensstijl.

Met ISOVER bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste thermische en akoestische resultaten. Ook op het gebied van milieu, brandveiligheid, gebruiksvriendelijkheid en service maakt u met ISOVER de beste keuze.

THERMISCH

Een kwaliteitsvolle thermische isolatie met ISOVER-producten laat u niet alleen toe om uw energiefactuur drastisch te reduceren en het milieu hierbij te beschermen. Ook uw wooncomfort gaat er sterk op vooruit, dankzij het aangename binnenklimaat dat met isolatie samengaat. Een goede thermische isolatie laat u ook toe om uw gebouw te laten beantwoorden aan de hedendaagse bouwnormen opgelegd door de overheid.

AKOESTISCH

Er wordt te weinig over gesproken, maar isolatie met glaswol kan u ook beschermen tegen geluidsoverlast. Jammer genoeg worden geluidsproblemen in de bouw vaak aangepakt wanneer ze zich voordoen, m.a.w. wanneer het al te laat is. ISOVER ontwikkelt reeds jaren intelligente oplossingen om geluidsoverlast preventief, vanaf de ontwerpfase, in de kiem te smoren. Door zijn open en poreuze vezelstructuur is glaswolisolatie een ideale partner in de strijd tegen ongewenst geluid. Voeg hier zijn onovertroffen thermische capaciteiten aan toe en u beschikt met glaswolisolatie over één van de meest comfortverhogende producten in de bouwsector.

MILIEU

Wist u dat gebouwen verantwoordelijk zijn voor 40% van het totale energieverbruik in West-Europa? 70% van deze energie wordt enkel gebruikt om gebouwen te verwarmen of the koelen. Een dikke en goed presterende isolatielaag in dak en spouwmuren laat u toe om fossiele energie te besparen, zodat er minder broeikasgassen, waaronder CO2, worden uitgestoten. En denk eraan: de meest duurzame energie is de energie die u niet verbruikt!
ISOVER draagt ontegensprekelijk bij tot de bescherming van het milieu, door het gebruik van meer dan 80% gerecycleerd materiaal. Ook het productieproces wordt voortdurend bestudeerd om de gebruikte energie naar beneden te halen.

BRANDVEILIGHEID

ISOVER glaswol is onbrandbaar en verspreidt geen giftige rook. Dit heeft een positieve invloed op de brandveiligheid van uw huis. Neem dus geen risico en isoleer met ISOVER. Veiligheid boven alles!

Isover

VRAGEN? WIJ HELPEN JE GRAAG

Wil je meer informatie? Een offerte aanvragen? Bel of mail rechtstreeks onze specialisten.

CONTACTEER DE SPECIALIST

VIND JE VERKOOPPUNT

Zoek hier de dichtstbijzijnde vestiging, je vindt ons altijd in jouw buurt.

VERKOOPPUNT ZOEKEN

8 Verkooppunten

Waarvan 5 vestigingen met complete, trendgerichte showrooms en buitentoonpark, 2 met basispresentaties voor buiten.

Meer details

Snelle levering

Met ons aangepast wagenpark kunnen wij levering op de bouwplaats lossen, rekening houdend met de specifieke noden.
Onze dispatch, samen met het juiste materieel en chauffeurs bieden service aan de klant.

Meer details

Vakkennis onder één dak

Verhelst biedt een antwoord op al jouw (ver)bouwvragen. Bij ons vind je alle vakkennis onder één dak. Laat onze expertise niet liggen!

Meer details