Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Herock

TROEVEN

Wie in een veeleisende omgeving werkt, heeft het juiste materiaal nodig om een optimale prestatie te leveren. Herock® zorgt ervoor dat je voor elke denkbare job de perfecte uitrusting ter beschikking hebt, zelfs in de meest barre werk- of weersomstandigheden.

Onze collectie is een garantie voor een complete bescherming én een maximale bewegingsvrijheid, en koppelt die twee criteria dan ook nog eens aan een stijlvol en eigentijds design.


Zo ben je niet alleen op en top voorzien voor het werk dat je doet, maar zie je er ook nog eens goed uit terwijl je aan de slag bent.

Onze producten zijn het resultaat van een jarenlange ervaring in het veld en een constante zoektocht naar verbetering.
Dit wil zeggen dat al onze producten aan uitvoerige praktijktests zijn onderworpen vooraleer ze een plaats in onze catalogus krijgen. Deze tests worden niet alleen uitgevoerd door de wetenschappers en onderzoekers in onze laboratoria, maar ook door een hele divisie van professionele experts die elk artikel afzonderlijk testen in de meest veeleisende praktijksituaties.
Op die manier garanderen we niet alleen de uitstekende technische kwaliteit van onze kleding, maar ook een optimale werking in de praktijk. Voor een professional is functionaliteit immers één van de belangrijkste aspecten van een  werkuitrusting.
Het doel van Herock® is om experts in elk veld te voorzien van het best mogelijke materiaal, en dat doen we met passie én professionaliteit.
Naast het ontwikkelen van nieuwe stoffen houden we dus ook nauwgezet alle technische en wetenschappelijke innovaties in de gaten, omdat elke vernieuwing relevant kan zijn indien die goed wordt toegepast.
Zo kun je er altijd op rekenen dat Herock® voor jou de optimale uitrusting voor elke denkbare klus heeft.

Herock® - een onkreukbare outfit voor een heldenklus.

PRODUCTEN OF PRODUCTGROEPEN
DE HEROCK® COLLECTIE:

De Herock®-collectie is onder te verdelen in drie verschillende lijnen, die elk op hun eigen manier tegen moet komen aan de unieke behoeftes van de doelgroep waarvoor ze ontworpen zijn.

ESSENTIALS

Deze lijn omvat dé basisvereisten voor iedereen die zijn handen uit de mouwen wil steken: of je nu een professionele dakwerker bent die dagelijks aan het werk is, of gewoon een gemotiveerde doe-het-zelver met een passie voor het betere kluswerk, elke zoektocht naar de juiste uitrusting begint hier. De artikelen in deze basiscollectie dragen het Herock® logo enkel aan de binnenkant en zijn dus uitermate geschikt voor extra bedrukkingen en borduringen. Perfect als je het imago van je bedrijf nog extra in de verf wil zetten!

ADDITIONALS

Op zoek naar een artikel dat gericht is op een specifieke job, of een item dat moet beantwoorden aan een unieke
vereiste? Je vindt het ongetwijfeld hier in de Additionals-lijn. Deze collectie is in eerste instantie ontworpen voor de professionals, maar ook de iets meer ervaren klusser zal tussen de Additionals zijn gading vinden. Ook de artikelen in deze lijn laten meer dan genoeg ruimte over voor het plaatsen van een bedrijfslogo of een ander ontwerp.

EXPERTS

In deze collectie vind je de absolute top van het Herock® assortiment: deze lijn is uitsluitend ontworpen voor de experts die nood hebben aan het beste van het beste. Deze collectie bevat de meest exclusieve artikelen én de
meest duurzame stofkwaliteiten, en wordt alleen verkocht door onze officiële distributiepartners.

JOUW EIGEN LOGO

De artikelen in onze collectie kunnen aangepast worden aan de individuele wensen van de eindklant, of het nu
gaat om een groot bedrijf met veel werknemers of een eenmanszaak met slechts enkele experts in dienst.
Zo kun je een gepersonaliseerde outfit samenstellen waar het logo van je zaak duidelijk opstaat of een unieke
collectie van je eigen bedrijfskleding laten ontwerpen. Een echte vakman kan immers trots zijn op zijn werk en mag dat werk dus ook ondertekenen met zijn naam (of de naam van zijn bedrijf). Daarom heeft Herock® er bij het ontwerp en van zijn kledinglijnen voor gezorgd dat er op elk artikel voldoende ruimte is voor het plaatsen
van een extra ontwerp.

SHEROCK®

De tijd waarin bouwvakkers, hoogwerkers en metsers uitsluitend mannen waren, is al een poosje voorbij. In de 21e eeuw is er niets dat een vrouw nog tegenhoudt om haar mannetje te staan in beroepen die van oudsher als typisch mannelijk werden omschreven. Zo goed als niets toch, want uiteraard heeft ook een vrouw de juiste uitrusting nodig om haar vakmanschap het best tot zijn recht te laten komen. De meeste merken houden echter geen rekening met de vrouwelijke pasvorm en andere maten, wat al snel kan leiden tot oncomfortabele kledij die sneller slijt en zelfs voor kwetsuren kan zorgen. Daarom presenteert Herock® nu ook de Sherock®-lijn, een collectie die speciaal is ontworpen voor de vrouwelijke professionals in het veld. Deze collectie is uiteraard gebaseerd op de hoge kwaliteitsstandaard die gehanteerd wordt in onze andere lijnen, alleen zijn alle kledingstukken optimaal aangepast naar een vrouwelijke pasvorm.
Zo kunnen onze vrouwelijke professionals ook rekenen op een zo groot mogelijk comfort en een werkoutfit op maat.

MEERWAARDE -ERGONOMIE

Onze kledingstukken worden stuk voor stuk gemaakt uit de sterkste materialen die weerstand kunnen bieden aan de zwaarste omstandigheden. Maar daarbovenop worden ze ook getest op hun draagbaarheid, comfort en de bescherming die ze hun drager bieden. De drukpunten die we hieronder beschreven, worden dus aan uitvoerige tests onder worpen door de onderzoekers in onze laboratoria, tot een kledingstuk optimaal beantwoordt aan alle vereisten.

De collecties van Herock® zijn niet enkel gemaakt om er goed uit te zien als je aan het werk bent, ze moeten je in eerste instantie beschermen tegen externe factoren en lichamelijke kwetsuren. Het is uiteraard ook belangrijk dat je kleding je lichaam optimaal beschermt tegen de fysieke druk die je op je spieren en gewrichten legt. Het ronddragen van gereedschapskisten, bouwmaterialen en ander werkgerei kan immers flink gaan doorwegen op je lichamelijk gestel. Daarom zorgen onze designers er bij het ontwerpen van onze kleding voor dat de cruciale punten in een broek of vest extra verstevigd zijn om zoveel mogelijk druk van je gewrichten en spieren te halen. Dit doen we onder meer door het gewicht van gereedschappen en andere werkinstrumenten zoveel mogelijk te verspreiden, zodat geen enkel lichaamsdeel overbelast wordt. Ook zorgen deze designs ervoor dat je geen onnatuurlijke bewegingen hoeft te maken om gebruik te maken van je uitrusting.

 

DESIGN

De collectie van Herock® wordt door een creatief, ervaren Belgisch team ontworpen. Ze volgen elke stap van het  productieproces nauw op de voet op. Vanaf het ontwerp op papier tot een eindproduct in zijn verpakking. Onze producten zijn het resultaat van een jarenlange ervaring én een constante zoektocht naar verbetering.

De collectie is opgebouwd uit 6 basiskleuren (zwart, grijs, blauw, bruin, groen en wit), waaraan we nog enkele modekleuren toegevoegd hebben om het geheel te verfraaien. Daardoor kan een heel team, zowel mannen als vrouwen, gekleed worden in dezelfde uniforme outfit. Dit zet het imago van ieders bedrijf extra in de kijker. Voor elke job is een passende kleur en daarenboven zijn de producten beschikbaar tot 14 verschillende maten. Elk product wordt aan hoge kwaliteitseisen onderworpen. Daarom werken wij met hoogwaardige kwaliteitslabels en merken zoals Cordura®, YKK®, Wasa®, Coolpass, Pro-reforce, Coolmax, Flex 2000 en Flexfit®.

MILIEU & ETHIEK

Een hart voor het milieu en andere mensen is voor Herock® geen toegevoegde waarde, maar een norm en een standaardvereiste waaraan elk van onze producten moet beantwoorden. Daarom zorgen wij er steeds voor dat onze productieprocessen zo schoon en ethisch mogelijk gebeuren. Dit doen we door een bewuste keuze te maken als het aankomt op zaken als leveranciers, grondstoffen en de ateliers waar onze kleding gemaakt wordt. Wie kiest voor een product uit één van onze collecties kan dus met een gerust hart de handen uit de mouwen steken. Herock® verbindt zich ertoe een kwaliteitsproduct te leveren aan een goede prijs zonder zich daarbij in te laten met zaken als kinderarbeid of mensonwaardige omstandigheden. Herock® kijkt daarom bijzonder streng toe op de productieprocessen, en onze quality control teams bezoeken elk van onze fabrieken individueel om de voortgang van deze processen te controleren. Al onze producten worden volgens de Europese richtlijnen gefabriceerd.

 

Klik naar de Herock cataloog

Herock

Onze producten

VRAGEN? WIJ HELPEN JE GRAAG

Wil je meer informatie? Een offerte aanvragen? Bel of mail rechtstreeks onze specialisten.

CONTACTEER DE SPECIALIST

VIND JE VERKOOPPUNT

Zoek hier de dichtstbijzijnde vestiging, je vindt ons altijd in jouw buurt.

VERKOOPPUNT ZOEKEN

9 Verkooppunten

Waarvan 5 vestigingen met complete, trendgerichte showrooms en buitentoonpark, 3 met basispresentaties voor buiten.

Meer details

Snelle levering

Met ons aangepast wagenpark kunnen wij levering op de bouwplaats lossen, rekening houdend met de specifieke noden.
Onze dispatch, samen met het juiste materieel en chauffeurs bieden service aan de klant.

Meer details

Vakkennis onder één dak

Verhelst biedt een antwoord op al jouw (ver)bouwvragen. Bij ons vind je alle vakkennis onder één dak. Laat onze expertise niet liggen!

Meer details