Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Gyproc®

Gyproc.
Verander. Vernieuw. En Leef.

Gyproc België, opgericht in 1957, is marktleider wat betreft gipsoplossingen in de binnenhuis- en ruwbouwafwerking. Op het hoofdkwartier in Kallo worden gipskartonplaten geproduceerd. Het bedrijf distribueert van hieruit ook natte pleisters en platen voor de Belgische, Nederlandse, en Franse markt.

Gyproc biedt zijn klanten, gaande van bouwprofessionals en projectontwikkelaars tot doe-het-zelvers, innovatieve totaaloplossingen. Gyproc streeft steeds naar maximaal comfort, veiligheid en vrijheid in vormgeving.

Het bedrijf stelt een 240-tal mensen te werk, en is onderdeel van de Franse groep Saint-Gobain, die wereldleider is in bouwmaterialen.

Meer informatie kan je terugvinden op de website: www.gyproc.be

 

Uiterst sterk, stootvast én een strakke look? Dat is Habito® van Gyproc®

Habito® is tot vijf keer sterker dan traditionele bouwmaterialen. Vallend speelgoed, het tikken van de stofzuiger, openslaande deuren … een binnenwand krijgt heel wat te verduren. Maar daar hoef je bij Habito® niet van wakker te liggen; deze gipskartonplaat van Gyproc® is onklopbaar op het gebied van oppervlaktehardheid. Het is dan ook de beste keuze in ruimtes die je veel gebruikt.

Met Habito® werk je elke wand in elke kamer bovendien fluisterstil af met hetzelfde plaatsingsgemak als standaard Gyproc® platen. Habito® vormt een massieve buffer in huis tegen storend geluid.

Daarnaast wordt ook het ophangen van flatscreens, gordijnroedes of legplanken echt kinderspel. Deze bevestig je gewoon met een simpele spaanplaatschroef met een diameter van 5 mm en een schroevendraaier in Habito®. Meer zelfs, aan één schroef kan je tot dertig kilo ophangen.

 

 

Gyproc®

VRAGEN? WIJ HELPEN JE GRAAG

Wil je meer informatie? Een offerte aanvragen? Bel of mail rechtstreeks onze specialisten.

CONTACTEER DE SPECIALIST

VIND JE VERKOOPPUNT

Zoek hier de dichtstbijzijnde vestiging, je vindt ons altijd in jouw buurt.

VERKOOPPUNT ZOEKEN

9 Verkooppunten

Waarvan 5 vestigingen met complete, trendgerichte showrooms en buitentoonpark, 3 met basispresentaties voor buiten.

Meer details

Snelle levering

Met ons aangepast wagenpark kunnen wij levering op de bouwplaats lossen, rekening houdend met de specifieke noden.
Onze dispatch, samen met het juiste materieel en chauffeurs bieden service aan de klant.

Meer details

Vakkennis onder één dak

Verhelst biedt een antwoord op al jouw (ver)bouwvragen. Bij ons vind je alle vakkennis onder één dak. Laat onze expertise niet liggen!

Meer details