Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

DL Chemicals

Met de focus steeds duidelijk en exclusief gericht op de professionele markt, groeide DL Chemicals uit tot een succesvolle producent van siliconen en voegkitten.

DL Chemicals biedt een volledig gamma :

  • siliconen
  • MS-polymeren en hybride kitten
  • acrylaatkitten
  • PU-kitten
  • PU-schuimen
  • lijmen…

Met daarnaast een uitgebreid gamma van nevenproducten zoals voegbanden, reinigers, primers, evenals bitumineuze dakdekproducten, hydrofuges, kitpistolen…
Dit alles onder bekende merken als Parasilico, Paracryl, Parabond, Parafoam…

 

DL Chemicals, al drie generaties lang een familiebedrijf, produceert al 75 jaar enkel producten van een hoog en constant kwaliteitsniveau. In die tijd werd een grote knowhow opgebouwd waardoor DL Chemicals zijn klanten meer kan bieden dan verkopen alleen. Het technical support team staat steeds ten dienste van de klant met technische ondersteuning. Zo wordt elke dag gebouwd aan hechte partnerschappen.

DL Chemicals beschikt over een uitstekend ingericht onderzoeks- en ontwikkelingslabo, waar de producten dagelijks getest, onderzocht en verder ontwikkeld worden. De research baseert zich op eigen ontwikkelingen en op de vragen vanuit de markt, die via het verkoopteam dagelijks doorgegeven worden. Aan de hand van de nieuwste technologieën worden nieuwe producten ontwikkeld. Daarnaast worden continue verbeteringen aan bestaande producten aangebracht, om mee te evolueren met de huidige en toekomstige noden van de markt. Zo biedt DL Chemicals zijn klanten altijd de beste producten die voldoen aan de steeds strenger wordende eisen, wetgevingen en normen.

DL Chemicals garandeert zijn partners producten van een hoog en constant kwaliteitsniveau, geproduceerd onder het EN ISO 9001 kwaliteitslabel. Bovendien worden hierbij steeds de strengste regelgeving met betrekking tot milieu gerespecteerd. DL Chemicals is dan ook de trotse eigenaar van het ISO 14001 milieuzorgcertificaat.

 

 

DL Chemicals

Onze producten

VRAGEN? WIJ HELPEN JE GRAAG

Wil je meer informatie? Een offerte aanvragen? Bel of mail rechtstreeks onze specialisten.

CONTACTEER DE SPECIALIST

VIND JE VERKOOPPUNT

Zoek hier de dichtstbijzijnde vestiging, je vindt ons altijd in jouw buurt.

VERKOOPPUNT ZOEKEN

9 Verkooppunten

Waarvan 5 vestigingen met complete, trendgerichte showrooms en buitentoonpark, 3 met basispresentaties voor buiten.

Meer details

Snelle levering

Met ons aangepast wagenpark kunnen wij levering op de bouwplaats lossen, rekening houdend met de specifieke noden.
Onze dispatch, samen met het juiste materieel en chauffeurs bieden service aan de klant.

Meer details

Vakkennis onder één dak

Verhelst biedt een antwoord op al jouw (ver)bouwvragen. Bij ons vind je alle vakkennis onder één dak. Laat onze expertise niet liggen!

Meer details