Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

DAS Ladders

 

DAS LADDERS ontwikkelt, produceert en commercialiseert standaard en custom made aluminium ladders, trapladders en steigers voor (semi-) professioneel gebruik. De producten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Als Belgisch bedrijf streven wij naar 100% betrouwbaarheid in al onze processen, leveringen en afspraken. DAS Ladders is een marktgedreven, competitieve en innovatieve trendsetter en is een sterke merknaam in de wereld van ladders.


• TROEVEN DAS LADDERS


-       Gezien de hoge eisen die wij aan onze producten stellen en de optimale kwaliteitscontrole, garanderen we dat elk product dat onze fabriek verlaat van superieure kwaliteit is.
-       Bij DAS Ladders vindt u alles onder één dak. Van R&D over productie tot verkoop
-       DAS Ladders is een trendsetter in de wereld van ladders en trapladders. Continu is ons R&D-team bezig met aanpassingen aan bestaande en uitvinden van nieuwe producten om zo ons gamma te optimaliseren.
-       Wij bieden een uitgebreid productengamma aan. Niet enkel zijn we specialist in ladders en trapladders, maar ook maatwerk van aluminium klimmaterialen en gepersonaliseerde producten behoren tot ons aanbod.
-       Het beste bewijs van de superieure kwaliteit en excellente service die we aanbieden is de trouwheid van ons cliënteel – eens DAS, altijd DAS
-       De centrale ligging in België biedt ons bedrijf een logistiek voordeel


• KENMERKEN PRODUCTEN


-       Unieke, uiterst sterke felsverbinding. De DAS-felsverbinding® is de referentie in de sector. Al sinds 1975 wordt deze techniek door DAS Ladders toegepast en vandaag de dag is elk product uit eigen huis gefelst. Het resultaat zijn sterke en duurzame ladders en trapladders met een mooie afwerking.  De DAS-felsverbinding® is uw garantie op een sterke, duurzame en perfect afgewerkte ladder!
-       Verfijnd design – wij produceren niet zomaar een ladder maar hechten ook zeer veel aandacht aan de esthetiek van onze producten.
-       De DAS producten zijn geanodiseerd of gecoat hetgeen corrosie en vuile handen vermijdt
-       Ladders hebben uitgebogen bomen
-       Onze trapladders kunnen voorzien worden van een unieke vaste of neerklapbare beugel in ergonomisch design
-       Uw veiligheid is onze zorg. Daarom voldoen alle klimmaterialen van DAS Ladders aan de strenge Europse norm EN 131. De professionele ladders-trapladders hebben het VGS-certificaat.

DAS Ladders

VRAGEN? WIJ HELPEN JE GRAAG

Wil je meer informatie? Een offerte aanvragen? Bel of mail rechtstreeks onze specialisten.

CONTACTEER DE SPECIALIST

VIND JE VERKOOPPUNT

Zoek hier de dichtstbijzijnde vestiging, je vindt ons altijd in jouw buurt.

VERKOOPPUNT ZOEKEN

9 Verkooppunten

Waarvan 5 vestigingen met complete, trendgerichte showrooms en buitentoonpark, 3 met basispresentaties voor buiten.

Meer details

Snelle levering

Met ons aangepast wagenpark kunnen wij levering op de bouwplaats lossen, rekening houdend met de specifieke noden.
Onze dispatch, samen met het juiste materieel en chauffeurs bieden service aan de klant.

Meer details

Vakkennis onder één dak

Verhelst biedt een antwoord op al jouw (ver)bouwvragen. Bij ons vind je alle vakkennis onder één dak. Laat onze expertise niet liggen!

Meer details