Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

CELIT Isoproc

Onze missie: isoleren voor morgen

Energiezuinig bouwen draait om meer dan ‘dik’ isoleren. Luchtdichtheid, wind- en waterdichtheid vormen samen met isolatie een totaalpakket waarvan de elementen optimaal op elkaar afgestemd moeten zijn. Enkel zo kan u garanderen dat het gebruikte isolatiemateriaal ook morgen nog efficiënt en probleemloos bijdraagt tot een energiezuinig gebouw. Opleidingen, advies vooraf en controle achteraf maken het plaatje vervolgens compleet.

ISOPROC SOLUTIONS heeft tot doel om oplossingen te bieden voor de dagelijkse praktijk. Zo moeten bouwheren, aannemers, architecten en energiedeskundigen niet enkel uitgaan van theorie, maar krijgen ze kwalitatieve producten/merken in handen om goede bouwpraktijk doorheen hun dagelijkse werk effectief te realiseren.

Celit

Dé referentie in houtvezelplaten voor onderdaken en bescherming van muurisolatie.
Damp open, koudebrug onderbrekend, natuurlijk en perfect compatibel met de andere belangrijke duurzame bouwelementen ‘isolatie’ en ‘luchtdichting’: houtvezelplaten zijn de ideale keuze voor uw onderdak en bescherming van muurisolatie.

pro clima

De 1ste keuze in luchtdichting.
Intelligente dampremmen, SOLID GLUE en een volledig gamma: door haar innoverende karakter, betrouwbaarheid en haar missie ‘de perfecte oplossing bieden voor elke toepassing’ groeide pro clima uit tot de 1ste keuze in luchtdichting.
Uitgekozen door Stiftung Warentest (de Duitse testaankoop) als winnaar in hun vergelijkende luchtdichtheidstest, beseft pro clima dat de perfecte afdichting van de gebouwschil ligt in de optimale combinatie van manchetten, lijmen en kleefbanden, luchtdichtingsmembranen, monolithische onderdak- en wandbeschermingsbanen en talloze andere detailoplossingen.

DämmRaum

Uitdikkingsprofielen voor het vergroten van isolatievolume.
Ingenieus eenvoudig, vaak gekopieerd en nagemaakt, maar zelden geëvenaard. Met de uitdikkingsprofielen van DämmRaum vergroot u snel en eenvoudig uw isolatievolume in uw dak, muur of vloer: extreem handig bij renovaties, wanneer er bijvoorbeeld niet genoeg isolatieruimte beschikbaar is tússen de dakkepers of wanneer u uw zoldervloer wil isoleren, de leidingen wil wegwerken en toch nog uw zoldervloer zelf wenst te gebruiken.

www.isoproc.be

CELIT Isoproc

VRAGEN? WIJ HELPEN JE GRAAG

Wil je meer informatie? Een offerte aanvragen? Bel of mail rechtstreeks onze specialisten.

CONTACTEER DE SPECIALIST

VIND JE VERKOOPPUNT

Zoek hier de dichtstbijzijnde vestiging, je vindt ons altijd in jouw buurt.

VERKOOPPUNT ZOEKEN

9 Verkooppunten

Waarvan 5 vestigingen met complete, trendgerichte showrooms en buitentoonpark, 3 met basispresentaties voor buiten.

Meer details

Snelle levering

Met ons aangepast wagenpark kunnen wij levering op de bouwplaats lossen, rekening houdend met de specifieke noden.
Onze dispatch, samen met het juiste materieel en chauffeurs bieden service aan de klant.

Meer details

Vakkennis onder één dak

Verhelst biedt een antwoord op al jouw (ver)bouwvragen. Bij ons vind je alle vakkennis onder één dak. Laat onze expertise niet liggen!

Meer details