Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Ag-Plastics

AG.Plastics lanceert de Skylux Window

Daklicht specialist AG.Plastics uit Harelbeke-Stasegem België blijft innoveren en de markt  verrassen met nieuwe ontwikkelingen en opmerkelijke evoluties op het vlak van dakbeglazing. Naast lichtkoepels die voldoen aan de allestrengste internationale eissen en die ook als eerste over een verplichte CE-markering beschikten, biedt de onderneming nu ook de Skylux Window aan.

AG. Plastics is producent en distributeur van een uitgebreid gamma kunststofproducten voor de professionele bouwsector. Wat ooit begon als een familiale onderneming is al snel uitgegroeid tot een internationale onderneming met een steve positie in meer dan twintig Europese landen.

Op het vlak van de ontwikkeling en de continue verbetering van haar kunststofproducten gunt de onderneming zichzelf weinig rust want met de regelmaat van de klok worden er nieuwe innovaties gepresenteerd die het verschil met de concurrentie maken.

Skylux Window heeft de beste isolatiewaarde op de markt

De combinatie van een PVC opstand 30/20, een meerwandige lichtkoepel met daartussen een pvc raam met ingebouwd gelaagd hoogrendementsglas zorgt voor een onklopbaar geheel op vlak van thermische- en acoustische isolatie. De Skylux Window kan zowel als gesloten of als opengaand geïnstalleerd worden. Het uniek concept van de in het raam ingebouwde motor, zorgt voor een fraai en strak geheel.

Het raam van de Skylux Window is compatibel met het volledig Skylux gamma. Alle bestaande  koepels (ook van andere merken) kunnen dus probleemloos aangepast worden met dit revolutionair raam. De Skylux Window is verkrijgbaar  in 9 verschillende standaard afmetingen. Binnenkort is het SKG- en politiekeurmerk attest beschikbaar.

De Skylux elektrische daktoegangskoepel is volledig voorgemonteerd

De voorgemonteerde elektrische daktoegangskoepel  biedt een vlotte toegang tot het platte dak of het dakterras voor onderhoud, evacuatie, terrastoegang of als brandweertoegang. Door de zijdelingse positie van de motor(en) wordt de doorgangsopening maximaal benut. Zo kan er een maximale vrije opening tot 3,12 m² ontstaan. De Skylux daktoegangskoepel gaat in een vlotte beweging open tot 90°. De openingshoek kan traploos ingesteld worden en is daardoor ideaal als daktoegang en als ventilatiekoepel en ze kunnne met het volledige Skylux koepelassortiment gecombineerd worden. De installatie  is snel en eenvoudig.

Skylux stelt zijn CE-gemarkeerde natuurlijke Rook en Warmte Afvoer oplossingen voor

De Skymax CE is een elektrisch gestuurde RWA (Rook- en warmteafvoer) koepel, ontwikkeld voor trappenhallen en voldoet aan de strenge NBN S21-208-33 norm.

De Skylux 160° CE is een elektrisch gestuurde RWA koepel, die voldoet aan de strenge Europese norm EN 12101-2. Hij opent en sluit zich door een telescopische arm die aangedreven  wordt door een motor van 24 volt en de openingshoek van 160° laat ook ventilatie toe. De  elektronisch gestuurde motor heeft een set noodbatterijen, die continue worden bijgeladen waardoor het systeem een autonomie heeft van 75 uren en ook na een stroomonderbreking nog steeds zal werken.

 

 

Ag-Plastics

VRAGEN? WIJ HELPEN JE GRAAG

Wil je meer informatie? Een offerte aanvragen? Bel of mail rechtstreeks onze specialisten.

CONTACTEER DE SPECIALIST

VIND JE VERKOOPPUNT

Zoek hier de dichtstbijzijnde vestiging, je vindt ons altijd in jouw buurt.

VERKOOPPUNT ZOEKEN

9 Verkooppunten

Waarvan 5 vestigingen met complete, trendgerichte showrooms en buitentoonpark, 3 met basispresentaties voor buiten.

Meer details

Snelle levering

Met ons aangepast wagenpark kunnen wij levering op de bouwplaats lossen, rekening houdend met de specifieke noden.
Onze dispatch, samen met het juiste materieel en chauffeurs bieden service aan de klant.

Meer details

Vakkennis onder één dak

Verhelst biedt een antwoord op al jouw (ver)bouwvragen. Bij ons vind je alle vakkennis onder één dak. Laat onze expertise niet liggen!

Meer details